cześć, zna ktoś może nuty "ave maria"? Zawsze chciałam nauczyć się tego grać, ale wiem, które opracowanie jest najlepsze i jak najszybciej się tego nauczyć. może mi ktoś coś poradzić?
pozdrawiam :D
Etiuda e- moll
Był Pastuszek bosy - Gabrysia Rubczyńska PSM ŻARY 2011
LAUREATKA VIII WOJEWÓDZKIEGO FESTIWALU KOLĘD I PASTORAŁEK ŻARY 2011
KOLOROWE DZIECI - GABRYSIA RUBCZYŃSKA
DZIEŃ BABCI - GABRYSIA RUBCZYŃSKA LIPINKI ŁUŻ 20.01.2012
LALECZKA Z SASKIEJ PORCELANY - GABRYSIA RUBCZYŃSKA
BARKA - GABRYSIA RUBCZYŃSKA
LULAJŻE JEZUNIU - GABRYSIA RUBCZYŃSKA 1 KL. MUZYCZNA
Wśród nocnej ciszy - Gabrysia Rubczyńska 1 KL. MUZYCZNA - 3 KL.PODSTAWOWA
SKRZYPCE - GABRYSIA RUBCZYŃSKA 1 KLASA PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA ŻARY JEJ 1 UTWÓRDodano: 6 tygodni 3 dni temu
Szkoła na klarnet cz. I i II - T.Hejda
Techniczna szkoła na klarnet cz.II - J.Madeja
Wybór etiu...
więcej
Dodano: 9 tygodni 1 dzień temu
Znakomite skrzypce 4/4, wykonane przez lutnika Arkadiusza Gromka w 2008 r, w bardzo dobrym stanie, c...
więcej
Dodano: 9 tygodni 1 dzień temu
Znakomite skrzypce 4/4, wykonane przez lutnika Arkadiusza Gromka w 2008 r, w bardzo dobrym stanie, c...
więcej
Dodano: 9 tygodni 4 dni temu
Absolwentka Akademii Muzycznej z rocznym doświadczeniem w nauczaniu skrzypiec udzieli prywatnych le...
więcej
Duet skrzypiec i gitary z wyższym wykształceniem muzycznym uświetni uroczystość ślubną. We ws...
więcej
Witam,
mam do sprzedania skrzypce lutnicze 4/4, nieznanego autora, szkoła niemiecka. Wymagają re...
więcej
Dodano: 10 tygodni 7 godzin temu
Od kilkunastu lat zajmujemy się profesjonalną aranżacją i edycją nut. Naszą jakość gwarantuj...
więcej
Dodano: 10 tygodni 4 dni temu
Oferuję naukę śpiewu klasycznego, oraz naukę prawidłowej emisji głosu z zachowaniem pełnej hi...
więcej
Dodano: 10 tygodni 4 dni temu
Udzielam korepetycji z kształcenia słuchu dla uczniów szkoły muzycznych 1 st. Oraz korepetycji z...
więcej
Dodano: 11 tygodni 2 dni temu
Sprzedam obój marki Sonora wyprodukowany w NRD ok. 1986. Zdjęcia prześlę na e-mail. Cena do uzgo...
więcej
ave maria
No przeciez tutaj masz fajnie opracowane "Ave Maria" nie wiem czy sprawdzalas http://szkolymuzyczne.pl/nuty/schubert-ave-maria-glos-skrzypiec/1562
mnie osobiscie interesowalo to:
http://szkolymuzyczne.pl/nuty/schubert-ave-maria-akompaniament/1563
akompaniament do"Ave Maria". A do czego Ci jest to potrzebne? Moze razem to rozpracujemy hehehe
no wow, dzięki za
no wow, dzięki za odpowiedź, wyobraź sobie, że sprawdziłam tam, nie jestem tak tępa. tylko chodziło mi o inne opracowanie "ave maria", jakby to mi odpowiadalo to bym się to nie produkowała.
Hah no spoko chcialem pomoc
Hah no spoko chcialem pomoc ale widze ze nie potrzebujesz pomocy tylko szukasz kogos, zeby sie wyzyc. A co te nutki "Ave Maria" co tu sa to za trudne dla ciebie co nie?
Heat or Mavericks will win 2011 NBA Finals
It is a known fact that the Dallas Mavericks have remained the top one around the league with 28-13 when away. And entering the postseason, the Mavericks won all away games after losing two, remaining league-high 5-2. However, the score was damaged again by the Game 1 against the Miami Heat. We must confess that the Dallas Mavericks is very powerful when away to play against. Actually, in the first third quarters, the Mavericks headed with 8 scores. And Dirk Nowitzki wore Dirk Nowitzki Mavericks jersey and remained solid though James and Wade were ferociously fighting against the Miami Heat.
Therefore, some predicts that the Dallas Mavericks can win the 2011 NBA Finals because they are experienced and tentative enough to play consistently. And then others believe the Heat will beat the Dallas Mavericks just as they did 5 years ago, mostly due to the Big 3. In fact, the past statistic assures nothing, and everything changes every minute around the league. Therefore, let’s just wait and watch the games remaining.